Online kurser

“Hvis vi tænker, som vi plejer, og bruger de samme værktøjer og fremgangsmåder, som vi plejer, så kan vi ikke forvente noget nyt”

– Albert Einstein

Velkommen til mine online kurser. Her kan du se, hvilke kurser, du kan tage derhjemme.
Du har mulighed for at tage et lille forløb, der hedder Kickstart selvkærligheden – for pleasere eller et længere forløb, der strækker sig over 12 uger, der hedder “Slip dit præstationspres og din tendens til at please”. 

online kursus coaching

Mini online kursus

Kickstart selvkærligheden – for pleasere

Vil du gerne opnå ro i at sige nej og sætte grænser for dig selv, så er dette minikursus lavet specielt til dig. 
Ved at sige nej til opgaver, situationer, forhold og eller relationer, som du ikke kan være i, får du faktisk vælge fra og til – alt efter, hvad din mavefornemmelse fortæller dig.
Med mini kurset ”Kickstart selvkærlighed – for pleasere”  kommer du forbi den største forhindring, der holder dig tilbage for at sige nej og prioritere dig selv. 

online kursus coaching

Online kursus

Slip dit præstationspres og din tendens til at please

Dette online forløb er et længere og dybdegående forløb for dig, der gerne vil have lysten tilbage til at sige “JA” til opgaver, der rent faktisk giver mening for dig som menneske – i stedet for at gå på kompromis med dig selv og dine egne værdier hver eneste dag for at få et anerkendende blik fra andre mennesker.

Her kan du læse mere om, hvordan du sammen med mig arbejder på at slippe din præstationspres og din ønske om at gøre andre glade før dig selv.

Tilmeld nyhedsbrev

Og modtag mit foredrag på 30 min. Sådan slipper du dit præstationspres og din tendens til at please

.

You have Successfully Subscribed!