Spirituelle samtaler

De spirituelle ydelser jeg tilbyder, er til dig, som forstår dine problemer og din udvikling ud fra et spirituelt perspektiv. Det kan være, at du står et sted i livet, hvor du gerne vil tage næste skridt i forhold til familie-, karriere- og privatliv, og gerne vil have den åndelige verden med på råd. Eller for dig, der oplever udfordringer på arbejdet eller har følelsen af at være gået i stå, og som har brug for hjælp til at se tingene mere klart fra et højere bevidsthedsniveau. 

Her kan du læse mere om, hvilke spirituelle ydelser som du kan få gennem mig, så du kan opnå de positive mål, du drømmer om.
Selve sessionerne kan foregå i min klinik i Åbyhøj ved Århus eller via online samtaler.

 

“Dagen kom, hvor risikoen ved at forblive en tillukket knob, var mere smertefuld, end risikoen ved at folde sig ud i fuld blomst”.– Anais Nin

 

 

Samtaler for livet

Spirituelle samtaler

Spirituel Coaching (60 minutter). En samtaleform hvor vi tager udgangspunkt i hvem du er som menneske, og hvilke mål du gerne vil opnå. Jeg trækker løbende under hele samtalen på den åndelig verden, som byder ind med viden og indsigt om dig, så vi hurtigere får fat på de værkstøjer du har brug for til at opnå dine mål. 

Spirituel Terapi/hjertebaseret terapi (60 minutter). På samme både som vi spirituel coaching, så er dette en samtaleform, jeg under hele samtalen holder en åben kontakt til den åndelige verden, samtidig med at jeg trækker på min viden som psykolog. Her ser vi på de problemer du oplever som et helt spirituelt menneske og giver plads til at bearbejde og slippe blokeringer.  

Spirituel mentorring (60 minutter). Til dig som ønsker sparring på din spirituelle rejse samt hvordan du kan forbedre kontakten til din egen intuition. 

 

 

coaching i århus

Coaching

Dit eget forløb

Nogle mennesker har brug for en enkelt samtale, mens andre har brug for 10 samtaler for at opnå deres mål. Derfor er hvert forløb individuelt, så det passer til de mål, du gerne vil opnå i dit forløb.

Jeg tror nemlig på, at vi alle kan skabe de positive forandringer, som vi har lyst til. Det hjælper bare at have en med på turen, der upartisk kan sætte gang i refleksionerne og støtte dig undervejs i din personlige udvikling.

coaching i århus

Spiritualitet - konsulationer - kurser

Services

Spirituel samtale

Spirituel coaching (60 min)

Spirituel terapi (60 min)

Spirituel mentoring (60 min)

Workshops

Konsultation

Samtale terapii

Supervision 1:1 og gruppe

Traumer og belastningsreaktion

Coaching/selvudvikling

Sexologisk behandling

Stresshåndtering

Angst

Relationer

Livskriser

Præstationspres/forventningspres

Tendens til at please 

 

Online kurser

Slip dit præstationspres og din tendens til at please.
Kickstart selvkærlighed – for pleasere.

Tilmeld nyhedsbrev

Og modtag mit foredrag på 30 min. Sådan slipper du dit præstationspres og din tendens til at please

.

You have Successfully Subscribed!