Slip dit præstationspres og din pleasertendens

Dette online kursus er for dig, der formentlig er vant til, at du på egen hånd kommer i mål med det meste, du sætter dig for. Du er formentlig også verdensmester til at tage dig sammen og ikke mindst: få tingene gjort – uanset om du gør det af lyst eller af pligt.
I forhold til dit præstationspres og din pleasertendens har du sikkert også været i gang med at tage dig sammen og løse det på egen hånd.

Og måske har du  – med en indre irriteret og kritisk tone – ofte tænkt:
”Nu må jeg simpelthen tage mig sammen og så få sænket de krav til mig selv og så få lært at sige fra! – Hvor svært kan det være???”

Her kan du læse mere om, hvad dette kursus kan gøre for dig, og du kan se, hvad tidligere deltagere har haft af oplevelser.

Din værdi af kurset:

$

Du finder dit eget indre kompas, der guider dig i livet

$

Du får mere overskud til dig selv og de nærmeste

$

Du lærer at elske dig selv

$

Opnå større livsglæde og tro på dig selv

$

Bliv bevidst om dine tanke- og reaktionsmønstre

$

Konkrete værktøjer med udgangspunkt i dig

$

Du får mere energi, og mange oplever et større selværd

$

Du får en øget bevidsthed om, at du er vigtig, og at du betyder meget

$

Mange oplever, at de bliver deres egen bedste ven – og de kan lide sig selv

Bliv helt grundlæggende et gladere menneske

Få selvtilliden og selvforståelsen til at være glad hver dag, når dagen går dig i møde.

Tag vare på dig selv

Bliv ligeså sød ved dig selv, som du er overfor andre mennesker.

Gå forrest

Inspirér andre til at passe godt på sig selv og deres nærmeste i en travl hverdag.

3 måneders forløb

Et forløb, der passer til dig

 

Dette 12 ugers online forløb er bygget op i 5 moduler, hvor du på hvert trin får adgang til ny viden, teorier, indsigter og redskaber gennem videoer, refleksionsark og mulighed for 1:1 sessioner undervejs.
Det er nemlig sådan, at du kan tilvælge 5 konsultationer undervejs, der hver har en times varighed.
Dette forløb vælger de fleste, men det vigtigste er, at du vælger den løsning, der passer ind i din hverdag og dit behov.

uge 1-2

Modul #1

Vær dig selv og elsk dig selv for den, du er

I modul 1 undervises du i, hvad der er årsagerne til, at vi faktisk ubevidst (eller bevidst) lægger et stort præstationspres på os selv. Vi dykker også ned i de bagvedliggende årsager til, hvorfor vi pleaser andre i forhold til de teorier, vi kender fra psykologien.

uge 3-4

Modul #2

Mærk og brug dine følelser

Vores indre kompas viser os vejen og hjælper os til at træffe valg i livet, der passer til dig og mig, vores behov, ønsker og værdier. Men mange oplever desværre, at kompasset er røget ud af kurs i løbet af årene, og derfor handler dette modul om at finde ind til kompasset igen og handle efter vores intutioner i stedet for vores “tro” på, hvad andre vil have os til. 

pleaser online kursus

uge 5-7

Modul #3

Stå ved din sårbarhed

I modul 3 dykker vi ned i sårbarheden. Mange pleasere hader at være sårbare, fordi følelsen af kontroltab for det meste følger med. Heldigvis kan sårbarheden være med til at reducere stress, presfornemmelser og følelsesmæssige utilfredshed med os selv. I denne modul taler vi også om idealbilleder og facader, som vi hver dag spejler os i.

uge 7-9

Modul #4

Sæt dine grænser

I dette modul dykker vi ned i grænsesætningen – og hvordan du sætter grænser op for både dig selv og andre mennesker. Det er også i dette modul, vi sammen sætter fokus på, hvad der gør dig glad, og hvad der koster for meget energi for dig.

uge 9-12

Modul #5

Vælg glæden

I det sidste modul sætter vi sammen fokus på, hvad glæde er for dig – og hvad glæde er i dit liv. Her er det både de små ting, de giver et smil på læben i løbet af hverdagen til de store livsomvæltende glæder, vi gør på opdagelse i. 
Herefter afdækker vi, hvilke niveauer af glæde, du har i dit liv og på hvilke niveauer, du har behov for mere glæde.

pleaser online kursus

Vær dig selv og elsk dig selv

I løbet af de 5 moduler, får du også adgang til denne model, som jeg har udviklet igennem årene som psykolog. Modellen skitserer, hvad der er det væsentlige for dig i den proces, som du om lidt skal i gang med.

Derved vil du allerede på den korte bane opleve, at du stille og roligt slipper din tendens til at please andre mennesker. Du vil også opleve, at du bliver gladere og føler større kærlighed og tilfredsstillelse med dig selv som menneske.

På lang sigt vil du kunne mærke et forankret kursskifte, der vil vare ved resten af livet. Det vil give dig en automatisk prioritering af dig selv, og det, der virkelig betyder noget for dig.

coaching

Almindelig online forløb

Lidt om det praktiske til dig, der vælger 12 ugers forløbet uden 1:1 sessioner. 
Her får du adgang til 5 moduler, hvor hvert modul indeholder videoer samt refleksionsark.
Du bestemmer selv, hvornår du tager kurset og med hvilken fart. Jeg kan dog helt klart anbefale, at du tager forløbet over en længere periode, så indholdet kan nå at bundfælde sig i både din bevidsthed og din ubevidsthed.

Pris: 1.498 kr. for ugers forløb uden samtaler

Online forløb med 1:1 sessions

Lidt om det alt praktiske for dig, der vælger online forløbet med 5 sessions. Forløbet strækker sig over 12 uger, hvor du gennemgår de 5 moduler online. Efter hvert modul mødes du og jeg på enten zoom eller min praksis i Åbyhøj.
Her taler vi sammen om time, hvor jeg støtter dig i at ændre dit liv via kognitiv terapi samt coaching samtalemetoder.

Pris: 7.499 kr. for 12 ugers forløb inkl. 5 samtaler

Hvis du er interesseret i 12 ugers forløbet, så kontakt mig gerne, så vi kan sætte processen i gang.

3 måneders forløb

“Slip dit præstationspres og din tendens til at please”

Indeholder: online undervisning + 5 sessioner.

 Din investering: 7.499 kr

Send mig en mail på maria@mariahoue.dk for at komme i gang med forløbet

Mit hjerte brænder for at hjælpe dig, for jeg har selv gået vejen.

Mit navn er Maria Houe, og jeg er psykolog med speciale med angst, traumer og sexologisk behandling.
Igennem min karriere har jeg mødt mange, der har tvivlet på sig selv i en sådan grad, at de har oplevet en dårligere livskvalitet set i forhold til andre i deres omgangskreds.

Og vigtigst af alt, så har jeg selv været dybt berørt af pleasergenet i mange år i mit eget liv. Derfor hjælper jeg i dag mænd, kvinder, børn, unge, ældre og alt her imellem med at behandle de oplevelser og handlingsmønstre, der gør ondt. Og samtidig hjælper jeg med at finde mål og skabe succesoplevelser, der gør, at de kan træde ind i den fremtid, de gerne vil være en del af.

Tidligere kursister har sagt

Deltager på 12 ugers forløb inkl. samtaler

“Inden forløbet skulle jeg vurdere, om jeg selv og min indre trivsel var pengene værd. Vurdere om det ville være okay at bruge en portion penge på mig selv. Jeg er ved at lære at prioritere mig selv nu efter forløbet, men før forløbet er det en svær beslutning at skulle gøre noget godt for sig selv.

Nu øver jeg mig i at lytte efter mine behov. Øver mig i at tage mine følelser seriøst. Øver mig  i at være mere nærværende, ved at sættes tempoet ned. Jeg prioriterer mig selv højere, mine venskaber og de ting, som kan højne min livskvalitet. Jeg øver mig i at tale pænt til mig selv og skrue forventningerne ned. .

Jeg vil være mindre udsat for at brænde ud, jeg vil være en langt bedre mor, fordi jeg ikke lærer mine børn, at vejen frem er ved at æde sig selv, tilsidesætte sig selv og nedprioritere sig selv. Jeg er allerede nu en mere glad person at være indeni, så den udvikling håber jeg fortsætter.

Jeg ville anbefale forløbet til de af mine bekendte, som altid prioriterer andre end sig selv, som altid stiller sig selv bagerst i køen, som altid skriver sig på samtlige sedler i børnehaven og som altid melder sig som forældrerådsformænd.” 

Louise på 36 år, der er lærer

“At lære at elske sig selv er en krævende opgave, når man hele livet udelukkende har søgt anerkendelse udefra. Men med hjælp fra Maria bliver det så meget lettere.

Hun formidler kompliceret viden om sindet og dets kringelkroge på en letforståelig måde, og hun er ekstra troværdig, fordi hun bruger eksempler fra sit eget liv.”

– Trine

“Tusinde tak for dine gode, konkrete måde at hjælpe mig videre på. Du er pisse dygtig til det, du gør! Og jeg har, som bekendt erfaringer fra forløb med dine fagfæller af sammenligne med.”

– Dorte

Tilmeld nyhedsbrev

Og modtag mit foredrag på 30 min. Sådan slipper du dit præstationspres og din tendens til at please

.

You have Successfully Subscribed!