Mini online kursus

Kickstart selvkærligheden – for pleasere

Mange mennesker har desværre følelsen af at være en pleaser, der sætter andres behov for at være glade øverst på prioriteringslisten.
Men selv ligger de derhjemme i sengen, når dagen er forbi, og bliver spist op af dårlig samvittighed, fordi de igen tilsidesatte deres egne behov i kampen for at tilfredsstille andre.
Hvis du selv er pleaser, kan du formentlig nikke genkendende til disse situationer:
Du siger ja til opgaver og ansvar pga. forpligtelse og IKKE pga. lyst.
Dine handlinger er styret af, hvad du TROR, at andre forventer af dig.
Du sætte til enhver tid andres behov før dine egne.

Men sådan behøver det ikke at være, og derfor har jeg lavet et mini kursus til dig, der foregår online. Så kan du få forståelsen, baggrundsviden og værktøjerne, der gør det muligt at sætte dig selv først uden, at du bliver opfattet som egoistisk af andre eller dig selv.

 

Din værdi af kurset:

$

Du får egenskaber til at forme dit liv, så det giver mening for dig

$

Du lærer at gå efter det du har lyst til, og ikke hvad andre forventer

$

Du lærer, hvad der dræner dig for energi, og hvad der giver dig glæde

$

Du lærer at tage action på, hvad du har lært

$

Du lærer at det ikke er egoistisk og selvoptaget at vælge sig selv.

$

Du får værktøjer til at sige nej på en konstruktiv og tryg måde

$

Du får mere energi, og mange oplever et større selværd

$

Du får en øget bevidsthed om, at du er vigtig, og at du betyder meget

$

Mange oplever, at de bliver deres egen bedste ven – og de kan lide sig selv

Vær noget dig selv og for andre

Så kort kan det siges, men alligevel er det noget, der er svært for mange. 

Få mere energi

Få mere energi til det, der betyder noget for dig – og som gør dig lykkelig.

Inspirér andre

Kom ud og inspirerer andre til at lære om selvkærlighed og bliv en inspirationskilde og ikke en undskyldning.

Hvem lever du for?

Mit formål er at dele viden, redskaber og ressourcer som sætter dig fri af begrænsende bekymringer og selvkritik, så du kan opnå et levende liv igennem gemte eller glemte sider af dig.
Min mission er, at

du lever dit liv for dig.

Indhold på

Mini kurset

Video undervisning

Forløbet består af 5 moduler. Hver modul består af 1 video, som du enten kan streame eller lytte til som podcast.
Modulerne har fokus på at hjælpe dig til at sige ja til det, der virkelig betyder noget for dig, så du kan være noget for de mennesker, du holder af.

Arbejdsark

Der er tilhørende arbejdsark, som du kan arbejde både online i arkene eller printe dem ud. Arkene ligger som en del af trin 3 og trin 4, og selvom du bruger arkene under kurset, er du altid velkommen til at gå ind og hente dem ned igen. 

Praksis

Øvelse gør mester! Den store forandring sker, når du lærer at omsætte din nye viden i praksis. Igennem kurset giver jeg dig også inspiration til, hvordan du kan prøve de nye værktøjer af på en sikker måde.
På den måde samler vi på gode oplevelser sammen.

Mit hjerte brænder for at hjælpe dig, for jeg har selv gået vejen.

Mit navn er Maria Houe, og jeg er psykolog med speciale med angst, traumer og sexologisk behandling.
Igennem min karriere har jeg mødt mange, der har tvivlet på sig selv i en sådan grad, at de har oplevet en dårligere livskvalitet set i forhold til andre i deres omgangskreds.

Og vigtigst af alt, så har jeg selv været dybt berørt af pleasergenet i mange år i mit eget liv. Derfor hjælper jeg i dag mænd, kvinder, børn, unge, ældre og alt her imellem med at behandle de oplevelser og handlingsmønstre, der gør ondt. Og samtidig hjælper jeg med at finde mål og skabe succesoplevelser, der gør, at de kan træde ind i den fremtid, de gerne vil være en del af.

Tidligere kursister har sagt

Kurset har givet mig en vigtig påmindelse og en større bevidsthed om, at jeg er vigtig. Og den skræmmende erkendelse af, at jeg føler, jeg skal gøre noget for andre og skabe værdi for andre mennesker for, at jeg er god nok, værd at bruge tid sammen med, værd at holde af osv. Det er jo ikke kærlighed, hvis mine venner og familie kun holder af mig, når/hvis jeg gør ting for dem!

Jeg vil virkelig gerne anbefale kurset. Jeg tror, langt de fleste af os – måske især kvinder – kender til at please. Mange af os er nok bare ikke bevidste om, hvor meget det reelt fylder. Enten på jobbet, derhjemme, blandt veninderne eller i familien. Jeg tror, rigtig mange kunne have glæde af at høre, hvad Maria har at sige og øve sig i at sætte grænser og mærke, hvad vi reelt selv har lyst til, overskud til eller behov for”.

– Malene

“Jeg var lidt spændt på, om kurset lagde op til konkret handling, da jeg af den vej bedst får lagt nye vaner. Men allerede fra dag ét, er der materiale til konkrete handlinger.

Jeg satte pris på Marias åbne og ærlige fortælling om sin egen erfaring i rollen som pleaser. Det skabte for mig en tryg tillid til materialet og til Maria. Det betød meget, at en anden satte ord på tilstande, jeg kunne genkende hos mig selv men ikke selv har kunnet italesætte.

Jeg hæftede mig ved især to guldkorns-sætninger: ”min glæde ved livet er vigtig” og ”Jeg er hovedpersonen i mit liv”, som nemt kunne blive nye mantraer for mig. Jeg vil gerne anbefale kurset fordi du er dig selv aller mest værd, så selvfølgelig skal du unde dig selv at tage disse første vigtige skridt mod at elske dig selv. Mine varmeste anbefalinger!”

– Jeanette

“Indledningsvis tænkte jeg; “hvordan kan hun vide hvad jeg tænker, uden at have en samtale med mig inden – hun kan nok ikke løse mit (unikke) problem via et onlinekursus”. Men nu er jeg meget mere bevidst om mine tanke- og handlemønstre, så jeg kan ændre mine handlinger.

Man kan fornemme at der ligger meget viden, erfaring bag kurset – det føles nøje gennemtænkt. Jeg føler mig tryg ved Maria som person, fordi hun har en ro over sig; en dybde og empati. Hun har min ryg, selvom vi ikke engang er i det samme rum.

Jeg spottede lige en anden pleaser idag på job. Hende vil jeg ihvertfald anbefale det, men mest fordi hun også står mig nær. Det er ikke hvem som helst jeg synes jeg kan anbefale det, det er jo et ømt emne, som man nemt kan såre folk med, hvis man ‘beskylder’ dem for at være en pleaser.”

– Lea

Tilmeld nyhedsbrev

Og modtag mit foredrag på 30 min. Sådan slipper du dit præstationspres og din tendens til at please

.

You have Successfully Subscribed!