Handelsbetingelser

Alle produkter udgives og sælges af

Psykolog Maria Houe
Jeppe Aakjærs vej 8
8230 Åbyhøj.
CVR: 33721188.

Kontakt:

Email: mariahoue@protonmail.com
Tlf.: 42646032

 

Betalings- og leveringsbetingelser

Betaling:

Alle de oplyste priser er i danske kroner og inklusiv moms.

Der kan betales med Dankort, VISA og Mastercard.

image004.png

Læs mere om betalingskortene her:   mastercard.dk      visa.dk     dankort.dk

Håndtering af kort foretages af Quickpay

Der er ingen betalingsgebyr.

Levering:

Fakturaen for købet modtages straks efter købet til den opgivende e-mailadresse.  Kreditkortoplysningerne gemmes ikke efter købet.

Det digitale produkt leveres straks efter købet via email, eller adgangskode til Simplero. Produktet eller adgangskoden sendes til den e-mail, som køber har indtastet i ordrefeltet. Leveringen af produktet sker oftes i løbet af få minutter.

14 dages returret, såfremt emballagen ikke er brudt

Der er 14 dage fortrydelsesret, såfremt produktet ikke er downloaded/streamet, da det anses som brud på emballagen, og fortrydelsesretten bortfalder. Al trafik og streming trackes i backend.

Hvis købet fortrydes inden 14 dage, og indholdet af produkt endnu ikke er downloadet eller streamet, så kontakt Maria Houe på mariahoue@protonmail.com, så returneres alle pengene.

Ophavsret

Alle rettigheder til online produkter tilhører Maria Houe. Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. Maria Houe forbeholder sig retten til at ændre i produkterne, men det vil altid være for at øge kvaliteten af produkterne.

Ved køb opnås én licens pr. købt produkt.

Alle online produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet. Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til at undervise uden forudgående tilladelse.

Maria Houe kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er købers eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra mig. Har du problemer er du velkommen til at tage kontakt, og jeg vil hjælpe bedst mulig (tjek evt. spamfilter inden)

Indholdet af produkterne benyttes på eget ansvar

Den viden som er tilgængelig på onlineprodukterne er sammenfatter af Maria Houes personlige erfaringer, hendes spirituelle perspektiv på livet og verden, og hendes psykologfaglige viden. Den viden som præsenteres skal betragtes som inspiration der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

Benyttelse af produktet sker udelukkende på eget ansvar.

Personoplysninger (GDPR)

De oplysninger, som du har givet i forbindelse med dit køb, opbevares på Simplero, som er passwordbeskyttet. Jeg opbevare ikke andre oplysninger på dig.

Såfremt du afmelde dig nyhedsmails, så vil du stadig modtage e-mails angående købte produkter.

Du kan altid logge ind på din Simplero og se, hvilke oplysninger du har oplyst i forbindelse med dit køb. Du kan til enhver tid bede om at få alt indhold på Simplero slette.

Jeg arbejde altid under tavshedspligt, og videregiver ikke dine information – hverken skrifteligt eller mundligt.

OBS

Hvis du starter op i et 1:1-forløb hos Maria Houe, er der andre betingelser der gør sig gældende. I dette tilfælde træder Psykologloven i kraft. Betingelserne for psykologloven vil blive oplyst, såfremt du starter i et forløb der inkluderer samtaler.

Workshops, kurser, foredrag og events

Framelding: Ved mindre ens 1 måned til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Tilmeld nyhedsbrev

Og modtag mit foredrag på 30 min. Sådan slipper du dit præstationspres og din tendens til at please

.

You have Successfully Subscribed!