Online og almindelige konsultationer

Konsultationer

En gang imellem oplever vi mennesker, at vi kører fast i livet – enten pga. vores nuværende livssituation eller, fordi vores bagage fra fortiden begynder at tynge os i en grad, hvor vi ikke længere lever det liv, som vi egentlig ønsker.
Som psykolog har det altid lagt dybt i mig at hjælpe dig, der står et sted i livet, hvor du har brug for samtaler og terapi for at komme hen imod det liv, som du ønsker.

Her kan du læse mere om, hvordan psykologbehandling forløber, og hvad jeg kan hjælpe med.
Selve konsultationen kan foregå i min klinik i Åbyhøj ved Århus eller via online samtaler.

 

“Når vi tager os tid til at notere os de ting, som vi gør rigtigt
– vil vi få en masse små belønninger dagen igennem.”
– Martin Seligman

 

Konsultationer

Traume- og belastningsreaktion

De fleste mennesker har oplevet, at livet gør ondt til tider, men desværre har mange oplevet, at livet har påført dem smerte i en sådan grad, at det i dag påvirker deres hverdag og livsglæde. Måske kender du denne følelse?
Jeg har i mange år arbejdet som psykolog for mennesker, hvor de er blevet ramt af traume i barndommen, i ungdommen eller i voksenlivet.
Nogen er opvokset i hjem med mangel på kærlighed i relationen mellem forældre og børn. Andre har set og oplevet hændelser, som et lille barn ikke skulle være vidne til.

Andre igen har fået påført traumer senere i livet, der stadig i dag er med til at definere deres hverdag og sætter rammerne for deres liv i en sådan grad, at de har følelsen af at miste kontrollen.

Igennem et forløb tager jeg dig i hånden og hjælper dig med at bearbejde traumet, så du igen kan tage kontrollen tilbage og definere dit liv. 

psykolog i århus
psykolog i århus

Konsultation

Angst

Angst er en af de mest udpræget sygdomme, som vi har i Danmark. Faktisk har 350.000. danskere angst i en grad, hvor der er tale om en sygdom. Så hvis du oplever angst, er du ikke den eneste – men du er formentlig den eneste, der oplever det på den måde, som du har det. 
Det er nemlig en sygdom med mange forskellige ansigter, årsager og symptomer. 

Når jeg hjælper mennesker med at håndtere – og endda blive fri for angst – så tager jeg udgangspunkt i den angst, du oplever. Desuden er hver behandlingsforløb individuel, fordi hverken dig eller andre kan hjælpes på samme måde. Derfor er det også vigtigt for mig, at vi indleder med en afklarende samtale, hvor vi finder en rette løsning til den livssituation, som du oplever lige nu.

psykolog i århus

Konsultationer

Sexologisk behandling

Sexologisk behandling er til dig, der for eksempel har mistet sexlysten – eller har en stor sexlyst, der styrer din hverdag. 
Det kan også være, at du oplever problemer med rejsning eller udtørring inden eller under samlejet.
Problemerne, som du oplever, kan være meget forskellige fra person til person, og derfor oplever mange også, at det er et tabubelagt emne, som ikke tages op som aftenens tema. 

Igennem psykologisk behandlingsterapi får du hjælp til at forstå de bagvedliggende faktorer, og du får redskaber til at få sexlysten tilbage – eller mindske en altoverskyggende sexlyst. 
Jeg hjælper også mennesker, der er i tvivl om deres seksualitet, og som mangler et menneske at tale med, der står upartisk i situationen.

psykolog i århus
psykolog i århus

Konsultationer

Livskriser

Mange mennesker oplever en eller flere kriser i deres liv, som er med til at definere dem som person. Men engang imellem opleves krisen så voldsomt, at du kan have brug for hjælp til at håndtere traumet.
Livskriser kan opstå, hvis I bliver forældre til et barn, der er født meget før tid, eller du mister barnet under graviditeten. Jeg hjælper også mennesker, der går gennem en fødselsdepression eller mennesker, der har mistet deres forældre, livspartnere eller som oplever ubehag og krisetilstande i deres hverdag.

coaching - konsulationer - kurser

Services

Coaching

Beskrivelse af coaching/selvudvikling
Præstationspres/forventningspres
Tendens til at please
Selvværdsproblematikker
Livskriser
Workshops

Konsultation

Samtaleterapi
Supervision 1:1 og gruppe
Traumer og belastningsreaktion
Præmatur fødsel/ efterreaktioner
Sexologisk behandling
Stresshåndtering
Angst
Relationer

 

Online kurser

Slip dit præstationspres og din tendens til at please.
Kickstart selvkærlighed – for pleasere.