Online foredrag

Sådan slipper du dit præstationspres og din tendens til at please

Gratis online foredrag til dig som belastes af det præstationspres du lægger på dig selv samt din tendens til at please andre

 

Vil du gerne:

$

Stoppe med at overskride dine egne grænser i forsøget på at leve op til dine egne eller andre høje præstationskrav og forventninger til dig?

$

Slippe fri af din tendens til at please alle andre, og i stedet sige fra overfor dem eller det som stresser og dræner dig, og opnå mere ro og overskud?

$

Sikre at dit liv er fyldt op af indhold, der giver glæde og mening dit liv i stedet for en perlerække af kedelige og drænende forpligtelser?

Lige nu er situationen måske lidt anderledes, hvad angår præstationspres

$

Du går nemlig ofte over dine egne grænser i forsøget på at leve op til dine eller andres høje krav og forventninger. 

$

Du er ekstremt pligtopfyldende, og præsterer du ikke godt nok, så oplever du med det samme skyldfølelse

$

Du har altid tvivlstanker, og vurderer dig selv og dine præstationer hårdt.

$

Du har faktisk svært ved at mærke hvad der gør dig glad, og du træffer vigtige livsbeslutninger ud fra din fornuft uden at mærke, om det føles rigtigt for dig.

Har du forsøgt at tage dig sammen?

Du har garanteret haft tanken mange gange: “Nu skal jeg tage mig sammen.” Men selvom du er vant til at komme i mål på egen hånd med de ting, du sætter dig for, så behøver du ikke være verdensmester i “at tage dig sammen.” Tværtimod.

Jeg kender den udfordring, som du står i. Jeg har selv haft den kritiske røst i hovedet: “Nu må jeg simpelthen tage mig sammen og så få sænket de krav til mig selv og så lære at sige fra! – Hvor svært kan det være.” 

Derfor gik jeg på opdagelse i psykologien qua min baggrund som psykolog for at finde redskaber og viden, der gjorde, at jeg blev klar over, hvorfor det var så svært at sige fra. Og hvorfor jeg havde så svært ved at dele mine tanker og kritiske tanker – selv med mine nærmeste veninder.

Derfor har jeg lavet online foredraget her, som du meget gerne må se og bruge i din hverdag.

Det kan hjælpe dig til at mærke efter, at blive ligeså venlig overfor dig selv, som du er for andre – og faktisk et lidt gladere menneske.

Er du klar til første skridt?

Mit hjerte brænder for at hjælpe dig, for jeg har selv gået vejen.

Mit navn er Maria Houe, og jeg er psykolog med speciale med angst, traumer og sexologisk behandling.
Igennem min karriere har jeg mødt mange, der har tvivlet på sig selv i en sådan grad, at de har oplevet en dårligere livskvalitet set i forhold til andre i deres omgangskreds.

Og vigtigst af alt, så har jeg selv været dybt berørt af pleasergenet i mange år i mit eget liv. Derfor hjælper jeg i dag mænd, kvinder, børn, unge, ældre og alt her imellem med at behandle de oplevelser og handlingsmønstre, der gør ondt. Og samtidig hjælper jeg med at finde mål og skabe succesoplevelser, der gør, at de kan træde ind i den fremtid, de gerne vil være en del af.

Tilmeld nyhedsbrev

Og modtag mit foredrag på 30 min. Sådan slipper du dit præstationspres og din tendens til at please

.

You have Successfully Subscribed!