Gruppeforløb

Slip dit præstationspres og din pleasertendens

Dette gruppeforløb er for dig, der formentlig er vant til, at du altid kommer i mål med de ting, du sætter dig for – og oftest er du verdensmester i at at tage dig sammen og få tingene gjort – uanset om du gør det af lyst eller af pligt.
Måske du har haft følelsen af at stå alene og føle, at du skal klare hele verden på egen hånd – og måske endda følt dig som tilskuer i dit eget liv. 

Igennem fysiske møder, videomaterialer og forskellige psykologiske teorier kan du få værktøjerne til at skifte pleasergenet ud med selvværd og livsglæde. Her kan du læse mere om det næste online forløb, hvis du er klar til at gøre op med det knokleri og udmattelse, som dit præstationspres og pleasertendens skaber.

Din værdi af kurset:

$

Du finder dit eget indre kompas, der guider dig i livet

$

Du får mere overskud til dig selv og de nærmeste

$

Du lærer at elske dig selv

$

Opnå større livsglæde og tro på dig selv

$

Bliv bevidst om dine tanke- og reaktionsmønstre

$

Konkrete værktøjer med udgangspunkt i dig

$

Du får mere energi, og mange oplever et større selværd

$

Du får en øget bevidsthed om, at du er vigtig, og at du betyder meget

$

Mange oplever, at de bliver deres egen bedste ven – og de kan lide sig selv

Og det bedste af det hele

Bliv en del af en gruppe, der står i samme situation som dig, der gerne vil bryde med pleasertendensen.

Bliv helt grundlæggende et gladere menneske

Få selvtilliden og selvforståelsen til at være glad hver dag, når dagen går dig i møde.

Tag vare på dig selv

Bliv ligeså sød ved dig selv, som du er overfor andre mennesker.

Gå forrest

Inspirér andre til at passe godt på sig selv og deres nærmeste i en travl hverdag.

Hvem lever du for?

Præstationspres og pleasertendens medfører ofte, at du bruger dit liv på at dække andres behov og gøre det du tror andre forventer af dig. Du knokler løs for ikke at skuffe nogen. Det kan næste føles som om, at du er sat i verden for andres skyld, så du kan dække deres behov. Mit formål er at dele viden, redskaber og ressourcer som sætter dig fri af frygten for at skuffe andre, og så du i stedet har fokus på din glæde og dine behov.

 
Min mission er, at

du lever dit liv for dig.

Indhold på

Gruppeforløbet

Video undervisning

Forløbet består af 5 moduler med små videoer, som du kan se, når det passer dig derhjemme. Videoerne kan både ses eller bruges som lydfiler alt efter, hvad du får mest ud af.
Efter hvert modul er der tilknyttet et 2 timers gruppemøde i min klinik i Åbyhøj ved Århus (se datoer længere nede).

Arbejdsark

Til hvert modul er der refleksionsark og opgaveark med, så du får implementeret værktøjer en nem og overskuelig måde i hverdagen.
Du har mulighed for at skrive i arket online eller printe dem ud, så du løbende kan opdatere dem – også efter, at forløbet slutter.

Praksis

Øvelse gør mester! Igennem de fysiske gruppemøder sætter vi fokus på, hvordan du får implementeret værktøjerne i din hverdag, og hvilke reaktions- og handlemønstre, som du ser hos dig selv. Gruppemøderne bliver afholdt i min klinik i Åbyhøj (se datoerne længere nede).

5 moduler på 12 uger

Program for forløbet

Modul 1: Vær dig selv og elsk dig selv for den, du er

$

Fokus er årsagsforståelse til, hvorfor vi pleaser andre mennesker på bekostning af os selv

$

Forståelse for, hvorfor vi har de handlemønstre, som vi har

Modul 2: Mærk og brug dine følelser

$

Introduktion til Det Indre Kompas, hvor jeg introducerer dig til, hvordan du kan bruge dine følelser til at finde din vej i livet.

$

Der arbejdes efterfølgende med refleksioner til at afklare, hvilke oplevelser, der reelt set giver dig værdi eller dræner dig.

Modul 3: Stå ved din sårbarhed

$

Introduktion til, hvad kontroltab egentlig gør ved os mennesker.

$

Værktøjer til, hvordan du håndterer kontroltab i hverdagen i dit tempo med udgangspunkt i dine idealbilleder og facader, som du spejler dig i.

Modul 4: Sæt dine grænser

$

Introduktion til hvordan du finder dine grænser – og så i en travl hverdag

$

Værktøjer til, hvordan du kommunikerer dine grænser ud til resten af omverdenen uden, at du oplever situationen konfliktfyldt.

Modul 5: Vælg glæden

$

Opdagelse i, hvad glæde er for dig i hverdagen, og hvordan du får mere glæde 

$

Gennemgang af, hvilke niveauer af glæde, der findes, og hvordan du får større glæde i alt fra det mindste til det største i hverdagen.

Datoer

 

Tirsdag den 19.10.21 kl. 19.30 – 21.30

Tirsdag den 02.11.21 kl. 19.30 – 21.30

Tirsdag den 16.11.21 kl. 19.30 – 21.30

Tirsdag den 30.11.21 kl. 19.30 – 21.30

Tirsdag den 14.12.21 kl. 19.30 – 21.30

Vi mødes fysisk i min klinik i Åbyhøj 

Pris

Prisen for hele forløbet inklusiv online undervisning og fysiske møder :

3499,- 

Der er mulighed for at dele beløbet op i to mindre rater.

Sidste tilmelding 08.10.21 

Mit hjerte brænder for at hjælpe dig, for jeg har selv gået vejen.

Mit navn er Maria Houe, og jeg er psykolog med speciale med angst, traumer og sexologisk behandling.
Igennem min karriere har jeg mødt mange, der har tvivlet på sig selv i en sådan grad, at de har oplevet en dårligere livskvalitet set i forhold til andre i deres omgangskreds.

Og vigtigst af alt, så har jeg selv været dybt berørt af pleasergenet i mange år i mit eget liv. Derfor hjælper jeg i dag mænd, kvinder, børn, unge, ældre og alt her imellem med at behandle de oplevelser og handlingsmønstre, der gør ondt. Og samtidig hjælper jeg med at finde mål og skabe succesoplevelser, der gør, at de kan træde ind i den fremtid, de gerne vil være en del af.

Tidligere kursister har sagt

Kurset har givet mig en vigtig påmindelse og en større bevidsthed om, at jeg er vigtig. Og den skræmmende erkendelse af, at jeg føler, jeg skal gøre noget for andre og skabe værdi for andre mennesker for, at jeg er god nok, værd at bruge tid sammen med, værd at holde af osv. Det er jo ikke kærlighed, hvis mine venner og familie kun holder af mig, når/hvis jeg gør ting for dem!

Jeg vil virkelig gerne anbefale kurset. Jeg tror, langt de fleste af os – måske især kvinder – kender til at please. Mange af os er nok bare ikke bevidste om, hvor meget det reelt fylder. Enten på jobbet, derhjemme, blandt veninderne eller i familien. Jeg tror, rigtig mange kunne have glæde af at høre, hvad Maria har at sige og øve sig i at sætte grænser og mærke, hvad vi reelt selv har lyst til, overskud til eller behov for”.

– Malene

“Jeg var lidt spændt på, om kurset lagde op til konkret handling, da jeg af den vej bedst får lagt nye vaner. Men allerede fra dag ét, er der materiale til konkrete handlinger.

Jeg satte pris på Marias åbne og ærlige fortælling om sin egen erfaring i rollen som pleaser. Det skabte for mig en tryg tillid til materialet og til Maria. Det betød meget, at en anden satte ord på tilstande, jeg kunne genkende hos mig selv men ikke selv har kunnet italesætte.

Jeg hæftede mig ved især to guldkorns-sætninger: ”min glæde ved livet er vigtig” og ”Jeg er hovedpersonen i mit liv”, som nemt kunne blive nye mantraer for mig. Jeg vil gerne anbefale kurset fordi du er dig selv aller mest værd, så selvfølgelig skal du unde dig selv at tage disse første vigtige skridt mod at elske dig selv. Mine varmeste anbefalinger!”

– Jeanette

“Indledningsvis tænkte jeg; “hvordan kan hun vide hvad jeg tænker, uden at have en samtale med mig inden – hun kan nok ikke løse mit (unikke) problem via et onlinekursus”. Men nu er jeg meget mere bevidst om mine tanke- og handlemønstre, så jeg kan ændre mine handlinger.

Man kan fornemme at der ligger meget viden, erfaring bag kurset – det føles nøje gennemtænkt. Jeg føler mig tryg ved Maria som person, fordi hun har en ro over sig; en dybde og empati. Hun har min ryg, selvom vi ikke engang er i det samme rum.

Jeg spottede lige en anden pleaser idag på job. Hende vil jeg ihvertfald anbefale det, men mest fordi hun også står mig nær. Det er ikke hvem som helst jeg synes jeg kan anbefale det, det er jo et ømt emne, som man nemt kan såre folk med, hvis man ‘beskylder’ dem for at være en pleaser.”

– Lea

Book gratis samtale

Hvis du har brug for en uforpligtende samtale for at finde ud af, om dette gruppeforløb er noget for dig, er du meget velkommen til at sende mig en mail på maria@mariahoue.dk.  Så kan vi derefter aftale en samtale på 15 minutter, hvor du kan stille spørgsmål til forløbet og andre spørgsmål, som du sidder inde med.

Tilmeld nyhedsbrev

Og modtag mit foredrag på 30 min. Sådan slipper du dit præstationspres og din tendens til at please

.

You have Successfully Subscribed!